Autosloperij Emmen

Bent u op zoek naar een autosloperij in Emmen? Onze autosloperij Boels Autodemontage ligt op slechts een half uurtje rijden vanaf Emmen. U kunt voor verschillende diensten bij onze autosloperij terecht, zoals het verkopen van uw sloopauto, het kopen van een occasion, het demonteren van uw sloopauto en auto-onderdelen kopen. Al sinds 1983 zijn we een begrip in de regio, ook zeker in Emmen! 

Waarom kiest u voor Autosloperij Emmen Boels Autodemontage?

  • Inkoop van uw sloopauto in Emmen
  • Verkoop van occasions in Emmen
  • Demontage van sloopauto's in Emmen
  • Verkoop van auto-onderdelen in Emmen
autosloperij emmen boels autodemontage

Verkoop uw sloopauto in Emmen aan onze autosloperij

Wilt u uw sloopauto in Emmen verkopen aan onze autosloperij? Bij Boels Autodemontage krijgt u binnen zeer korte termijn een goed bod op uw sloopauto. Vul alle gegevens in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons!

Persoonlijke gegevens

Auto informatie

Autosloperij Emmen nodig? Boels Autodemontage is uw betrouwbare partner

Al meer dan 40 jaar is Boels Autodemontage een begrip in de regio, ook in Emmen. Wilt u uw sloopauto, loopauto of schadeauto verkopen? We accepteren alle automerken en modellen! Vult u het kenteken, de kilometerstand, eventuele bijzonderheden en een foto toe, dan geven we u binnen 12 uur een goed bod. Gaat u akkoord met ons bod? Dan komen we de sloopauto bij u thuis in Emmen ophalen.

Veelgestelde vragen over onze autosloperij Emmen

Kan ik mijn sloopauto laten ophalen?

Ja, zeker! Wanneer u uw sloopauto aan ons wilt verkopen, zorgen we ervoor dat u een goed bod op uw auto krijgt. Gaat u akkoord met ons bod, dan komen we de auto bij u in Emmen ophalen.

Kan ik tweedehands auto-onderdelen kopen?

Bij Boels Autodemontage kunt u terecht voor tweedehands auto-onderdelen voor alle merken en types personenauto's en bedrijfswagens. Zoekt u een specifiek onderdeel? Dan kunt u onze voorraad auto-onderdelen bekijken.

Hoeveel geld krijg ik voor mijn sloopauto in Emmen?

Bent u bang dat uw sloopauto niets meer waard is? Wij weten uit ervaring dat dat vaak niet het geval is! Verkoopt u uw sloopauto aan Boels Autodemontage, dan garanderen we u een goed en eerlijk bod! U kunt vrijblijvend ons auto inkoopformulier invullen; wij sturen u dan binnen 12 uur een bod.

Auto-onderdelen in Emmen vindt u bij Boels Autodemontage

Bent u op zoek naar goedkope auto-onderdelen in Emmen? Boels Autodemontage beschikt over een royaal magazijn met duizenden onderdelen voor alle merken en types personenauto's én bedrijfswagens. Check onze actuele voorraad auto-onderdelen!

´╗┐Auto-onderdelen zoeken

autosloperij Boels haalt uw sloopauto op in Emmen

Occasion kopen in Emmen

Bent u zelf op zoek naar een occasion? Regelmatig hebben wij prima tweedehands auto's te koop, ook voor u in Emmen. Bekijk ons aanbod betaalbare occasions.