Boels Autodemontage

Autosloperij Boels werd in 1983 opgericht door Albert Boels. Op het ruim veertigduizend vierkante meter grote terrein aan de N366 tussen Veendam en Stadskanaal bouwde hij in de loop der tijd een moderne, goed uitgeruste autosloperij op waar iedereen terecht kan voor alles op het gebied van autodemontage, gebruikte auto-onderdelen, occasions en caravansloop.

Waarom Boels Autodemontage?

  • inkoop van loop- & sloopauto's
  • verkoop van occassions
  • demontage van sloopauto's
  • verkoop van auto-onderdelen
  • inkoop en demontage van sloopcaravans

Op zoek naar een plek voor uw oude auto?

Wij nemen hem u graag uit handen!

Neem contact op!

Boels Autodemontage

Tijden veranderden en ons bedrijf ging met de tijd mee. Geheel volgens de hedendaagse inzichten over duurzaamheid, bescherming van milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen hebben wij ons ontwikkeld tot een specialist in de demontage van auto’s en caravans in herbruikbare onderdelen en grondstoffen voor de recycling-industrie.

Overname

In 2014 deed Albert Boels een stap terug. Zijn Autosloperij Boels werd overgenomen door Robin Zijl. Na de overname kreeg het bedrijf een nieuwe naam, helemaal passend bij de huidige werkzaamheden: Boels Autodemontage.

Op zoek naar een goede occasion?

Wij hebben ze al voor u uitgezocht!

Onze occasions

“Auto’s zijn mijn passie, al mijn hele leven. Op mijn 14e werkte ik al in mijn vrije tijd bij Autosloperij Mulder in mijn toenmalige woonplaats Beerta. Ook toen ik ging werken in onder meer de scheepsbouw en technisch onderhoud, bleef ik als liefhebber sleutelen. Zo werd ik actief in de autocross. In de loop der jaren bleef ik ervan dromen om ooit zelfstandig ondernemer te worden. Toen ik de kans kreeg om Autosloperij Boels over te nemen, kon ik mijn droom waarmaken en ook nog eens van mijn hobby mijn beroep maken. Die kans heb ik met twee handen aangegrepen. Met heel veel plezier run ik samen met een fantastisch team medewerkers dit mooie bedrijf. U bent welkom om eens een kijkje te komen nemen."

~ Robin Zijl, eigenaar Boels Autodemontage ~