Sloopauto inkoop

Wilt u uw auto te verkopen, bijvoorbeeld omdat uw auto te veel schade heeft om te repareren of omdat uw auto total loss is? Vraag dan direct een prijsindicatie bij Boels Autodemontage aan! We kopen loopauto’s en sloopauto’s, zowel bij particuliere als zakelijke eigenaren van auto’s. We kopen ook graag uw schadeauto op. Hiervoor onderhouden wij uitstekende contacten met diverse bergingsbedrijven. Uiteraard krijgt u van ons een vrijwaringsbewijs. 

Haalservice door heel Nederland

Wilt u uw auto aan ons verkopen? Voor de inkoop van auto’s reizen we door het hele land om uw auto te komen halen, dankzij onze eigen haalservice. Waar u zich dus ook in Nederland bevindt; wij komen graag bij u langs. 

Waarom uw (s)loopauto verkopen aan Boels Autodemontage?

  • Binnen 12 uur een goed bod op uw sloopauto
  • Eigen haalservice door heel Nederland
  • Gratis online waardebepaling, 100% vrijblijvend
  • Direct een betaling naar uw keuze: contant of via bankoverschrijving

Direct weten wat we voor uw auto geven?

Vul de gegevens van uw auto in via het formulier en wij laten u binnen 1 uur weten wat we voor uw sloopauto, loopauto of schadeauto geven!

Persoonlijke gegevens

Auto informatie

Sloopauto verkopen?

Hebt u schade aan uw auto, waarvan de reparatiekosten hoger liggen dan de dagwaarde van de auto? Dan is uw auto economisch total loss. Het is dan een verstandige keuze om uw sloopauto te verkopen aan een sloopauto inkoper, zoals Boels Autodemontage. 

Is mijn auto een loopauto, sloopauto of schadeauto?

U heeft de termen allemaal vast wel eens gehoord; is mijn auto nu een loopauto, sloopauto of schadeauto? We zetten graag de verschillen allemaal duidelijk voor u op een rijtje. Een loopauto is een auto met substantiële schade, die nog wel gerepareerd kan worden. Dit kan bijvoorbeeld blikschade zijn, motorische schade of technische schade zijn. Een sloopauto is een auto met dermate veel schade, dat de auto niet meer op de weg mag en kan rijden. Vaak is een sloopauto dan ook economisch total loss; het repareren van de schade brengt hogere kosten met zich mee dan de dagwaarde van de auto. Het is het dus niet meer waard om de auto te laten repareren. De verschillen tussen een sloopauto, een loopauto en een schadeauto zijn niet altijd even duidelijk. Een schadeauto kan namelijk ook economisch total loss zijn. In die gevallen is het altijd verstandiger om de auto niet te laten repareren, maar bijvoorbeeld te verkopen aan een schadeauto opkoper, zoals Boels Autodemontage.

Wat is de waarde van mijn sloopauto?

De waarde van uw sloopauto, loopauto of schadeauto is afhankelijk van verschillende factoren. Denkt u bijvoorbeeld aan de bruikbare onderdelen, de mate van de schade, de plek van de schade en meer. Daarom bepaalt Boels Autodemontage de waarde van uw auto altijd aan de hand van het kenteken en foto’s van de auto. Aan de hand van goede foto’s kunnen we een goede inschatting maken van de waarde van uw auto, en die inschatting ontvangt u binnen zeer geringe tijd nadat u uw gegevens in ons formulier hebt ingevuld.

Waarom een sloopauto verkopen aan Boels Autodemontage?

Besluit u uw sloopauto te verkopen aan een schadeauto opkoper? Dan moet u bij Boels Autodemontage zijn.

Een goed bod voor uw sloopauto

U ontvangt van ons binnen zeer korte tijd een goed bod voor uw auto. Vult u uw gegevens in, dan zorgen wij ervoor dat u binnen 12 uur een goed bod op uw sloopauto krijgt. 

We halen uw sloopauto op door heel Nederland

Voor veel eigenaren van sloopauto’s is het een probleem om de auto naar een schadeauto opkoper te brengen, omdat de auto vaak niet meer op de openbare weg mag rijden. Bij Boels Autodemontage hebt u dat probleem niet! Wij komen uw auto namelijk door heel Nederland ophalen, waar in Nederland u zich ook bevindt. Natuurlijk ontvangt u direct uw vrijwaringsbewijs nadat u uw sloopauto aan ons hebt verkocht; u kunt erop vertrouwen dat alles netjes door ons wordt afgehandeld.

Gratis online waardebepaling van uw sloopauto

Wilt u graag weten wat uw sloopauto waard is? Vul dan direct het bovenstaande formulier in. Binnen enkele uren krijgt u van ons een goed bod op uw auto. Zo weet u precies waar u staat en wat de mogelijkheden met uw sloopauto zijn.

Verkoop online uw sloopauto bij Boels Autodemontage

Uw sloopauto verkoopt u makkelijk en snel online bij Boels Autodemontage. Vult u ons waardebepalingsformulier in, dan gaan wij direct voor u aan de slag om de waarde van uw sloopauto te bepalen. Gaat u akkoord met de prijs die we voor uw sloopauto geven, dan komen we hem graag bij u thuis ophalen, waar dan ook in Nederland.