Inkoop & verkoop van auto's & onderdelen

U kunt bij ons terecht voor inkoop en verkoop van loopauto’s, sloopauto’s, schadeauto’s, exportauto’s en tweedehands auto-onderdelen. Ook zijn wij gespecialiseerd in demontage van auto’s en caravans. Dit doen wij op duurzame en milieuvriendelijke wijze.

Inkoop van auto's

Wij kopen loopauto’s en sloopauto’s, zowel direct bij particuliere en zakelijke eigenaren van auto’s. Ook kopen wij schadeauto’s, hiervoor onderhouden wij uitstekende contacten met diverse bergingsbedrijven. Voor alle auto’s die u ons verkoopt, geldt: u krijgt altijd een vrijwaringsbewijs.

Verkoop van occasions

Zoekt u een betaalbare occasion? Wij hebben regelmatig prima tweedehands auto’s te koop. Bekijk hier ons aanbod in occasions.

Demontage van sloopauto's

Als specialist in autodemontage kopen wij sloopauto’s en schadeauto’s in. Deze auto’s demonteren wij volgens alle hedendaagse milieu-eisen. Dit begint met het aftappen van alle vloeistoffen. Vervolgens demonteren wij alle courante, bruikbare onderdelen. Deze slaan wij op in ons magazijn. De casco’s met overige onderdelen slaan wij op, op ons terrein. Wie specifieke onderdelen zoekt, kan op ons terrein zelf zoeken en demonteren. De overblijvende delen van de sloopauto’s demonteren wij zorgvuldig voor hergebruik als grondstoffen in de recycling-industrie.

Verkoop van auto-onderdelen

Bent u op zoek naar goedkope auto-onderdelen? Wij beschikken over een royaal magazijn met duizenden courante onderdelen voor alle merken en type’s personenauto’s en bedrijfswagens. Wilt u weten of wij een bepaald onderdeel op voorraad hebben? Bel gerust via tel. (0599) 332216 en wij helpen u graag verder.

Demontage van caravans

Ook voor de demontage van caravans kunt u bij ons terecht. Onze werkwijze bij caravandemontage is identiek aan autodemontage: eerst verwijderen wij alle schadelijke vloeistoffen. Vervolgens demonteren wij herbruikbare onderdelen en tot slot demonteren wij de rest van de caravan tot materialen die geschikt zijn voor hergebruik als grondstoffen in de recycling-industrie.